De Schalken

De vrijstaande vakantiewoning De Schalken ligt zonnig gesitueerd op het privé-parkje “Het Paardenbos”.
Dit parkje bevat een aantal vakantiewoningen van privé-personen en is gelegen aan het eind van luxe opgezette woonwijk waardoor er geen doorgaaand verkeer is.

De vakantiewoning is gebouwd in 1997 en biedt alle comfort voor een geslaagde vakantie.
Een ruime living met audio en TV, een tweetal openslaande tuindeuren naar twee terrassen, een keuken met modern comfort zoals magnetron en vaatwasser en een wasmachine. Ook is er WIFI aanwezig met een breedband internet-verbinding.

Daarnaast beschikt de woning over een tweetal badkamers beide voorzien van douche en toilet. Op de eerste verdieping van de woning zijn een drietal slaapkamers. Een ouderslaapkamer een tweepersoons bed en twee slaapkamers met elk twee eenpersoons  bedden.

Rondom de woning heeft u de beschikking over een terras met tuinmeubelen en een tuin met een groot grasveld. Parkeren kan op het eigen terrein naast de woning danwel op de algemene parkeerplaats van het parkje.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan. De woning dient schoon voor de volgende gasten te worden achtergelaten (er is geen mogelijkheid tot het inhuren van een schoonmaakbedrijf).

Kortom, een woning voor een vakantie voorzien van alle comfort die in een luxe vakantiewoning verwacht mag worden.

Voor een uitgebreidere impressie neemt u een kijkje in het foto-album hieronder.